Glanz-Milch 1L
Související produkty
Detailní popis produktu
Přípravek Glanz-Milch je Intenzivní ochranný a ošetřující prostředek určený pro komplexní péči o kožené čalounění zhotovené z hladké, leské kůže s otevřenými póry tedy anilínové. Při řádné aplikaci zachovává původní vlastnosti kůže. Vytváří odolnou hydroizolační bariéru, která zabraňuje pronikání tekutin a nečistot do povrchu kůže. Zároveň kůži zvláčňuje, udržuje ji prodyšnou a díky obsaženému UV-filtru také výrazně zpomaluje proces oxidace a tvrdnutí kůže.
Přípravek je účinný pouze v případě, že byl aplikován od samého počátku užívání nábytku. Již vzniklé skvrny a zapuštěné nečistoty obvykle nejdou běžným způsobem odstranit a je nezbytné kontaktovat odbornou firmu.
NÁVOD K POUŽITÍ:
Láhev s prostředkem důkladně protřepejte, má tendence k rozvrstvování. Navlhčete (pozor ne promočit!) prostředkem čistý, měkký hadřík, který nepouští vlákna a rovnoměrně jej nanášejte krouživými pohyby ode švu ke švu po celém povrchu kůže. Postupujte vždy po jednotlivých elementech! Ponechejte 10 min. zaschnout a poté aplikaci ještě jednou zopakujte. Po dokončení povrch lehce ohřejte vysoušečem vlasů. Zlepšuje se tím ochranný účinek prostředku. Ponechejte 12 hodin vyschnout.
UPOZORNĚNÍ:
Před každou impregnací povrch kůže důkladně očistěte přípravkem Aniline Cleaner! Zkoušku stálobarevnosti kůže proveďte na méně viditelném místě. Nepoužívejte na kůže typu nubuk a velur! Zabraňte promočení kůže!
TIP:
Na nový nábytek se aplikuje impregnace ihned nejméně 3x pro dosažení, co nejvyšší ochrany kůže proti vzniku skvrn a zabarvení. Místa vystavené zvýšené námaze jako jsou např. sedáky, opěradla a područky impregnujte pravidelně alespoň jednou za tři měsíce.
V případě, že si nejste zcela jisti jaká kůže je použita na Vašem nábytku můžete provést jednoduchý test s kapkou vody, kterou rozetřete na skrytém místě kůže a v případě, že voda vsákne do povrchu a kůže tmavne je velmi pravděpodobné, že se jedná o kůži s otevřenými póry.
OBSAH BALENÍ: Láhev 1L
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.